KFC laieneb Tasku keskusesse

Lisete Reineberg
, ajakirjanik
Copy
Tasku keskuse esimesel korrusel avab uksed kiirtoidukoht KFC.
Tasku keskuse esimesel korrusel avab uksed kiirtoidukoht KFC. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Praegu käivad Tasku keskuses ettevalmistused selleks, et üsna pea avada seal kiirtoidurestoran Kentucky Fried Chicken.

Tasku keskuse tegevjuht Annika Oja ütles, et söögikoha avamine peaks jääma aprilli teise poolde, aga see sõltub eelkõige koroonaviiruse olukorrast ja kas kaubanduskeskused üldse saavad 11. aprillil uksed lahti teha. Tartu esimene KFC restoran alustas tööd eelmise aasta 1. oktoobril Lõunakeskuse ees parklas. 

Peamiselt krõbekana pakkuva kiirtoidurestorani leiab Tasku keskuse esimeselt korruselt, infoleti lähedusest. Oja sõnul kolisid seal enne paiknenud kauplused keskuse teistele pindadele. Oja lausus, et KFC kaubamärk on Eestis olnud vähest aega ja soov see söögikoht Taskusse tuua oli keskusel juba siis, kui kiirtoidukoht alles hakkas Eesti turule jõudma. Oja arvas, et uut söögikohta hindaksid ka Tasku kliendid.

Kaubanduskeskuste ja söögikohtade jaoks segasel ajal uue toidukoha keskusesse toomine pole Oja meelest riskantne. «Selleks, et midagi uut turule tuua, on ideaalne aeg, sest millalgi saab see aeg läbi,» sõnas ta. Muid Tasku keskuse plaane Oja praegu ei avalikustanud. «Mõne kuu jooksul kindlasti tuleb Taskust uuenemisuudiseid veel,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles