Elva vallavalitsus taunib jalgpalliklubi tegevjuhi ebaeetilist käitumist

Tartu Postimees
Copy
Elva vallavanem Heiki Hansen.
Elva vallavanem Heiki Hansen. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Seoses eile ja täna Eesti ajakirjanduses käsitletud juhtumiga, mis on seotud FC Elva tegevjuhi ebaeetilise käitumisega, peab Elva vallavalitsus oluliseks juhtida tähelepanu, et igat seesugust olukorda tuleb märgata ja sellest kohe teada anda.

Elva vallavanem Heiki Hansen ütles, et FC Elva tegevjuhi ebaeetiline käitumine on äärmiselt taunitav. «Vallavalitsus taunib täielikult sellist käitumist ja leiab, et sellele ei saa olla õigustust. Iga noor ja vanem peab tundma, et sporditegevus on turvaline,» sõnas Hansen. Ta lisas, et igaüks meist vastutab selle eest, et niisugused juhtumid tuleksid päevavalgele ja neile reageeritaks piisava tõsidusega. 

Vallavalitsus julgustab kõiki neid, kel on olnud kokkupuude ebaeetilise käitumisega, sellest kindlasti märku andma. Samuti paneme lapsevanematele südamele, et noortega räägitaks sellistest juhtumitest ning sellest, kuidas käituda ja kuhu pöörduda. Vallavanem Heiki Hansen loodab, et ühe inimese tegevus ei heida varju kogu Elva valla spordi mainele.  

Vald palub selliste juhtumite korral või küsimustega sel teemal pöörduda valla lastekaitsespetsialistide (elva.ee/ametnikud) või veebikonstaablite poole (politsei.ee/et/veebikonstaablid). Samuti on võimalik nõu ja abi saamiseks kirjutada e-posti aadressil info@lasteabi.ee või helistada telefonil 116 111.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles