Tartu kultuurkapital jagab stipendiume

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu kultuurkapital ootab juhataja Ülle Koppeli teatel alljärgnevatele stipendiumikonkurssidele taotlusi, mille esitamise tähtaeg on 31. jaanuar.

Vilhelm Fischmanni sihtkapitali stipendiumifond on 900 eurot. See on mõeldud muusika, spordi ja arhitektuuri valdkonna loovisikutele.

Laste ande arengu fondist, mille omanik on Saku õlletehas, võivad stipendiumi saada alla 18-aastased, et arendada oma annet kultuuri, hariduse ja spordi valdkonnas. Stipendiumifondis on 700 eurot.

Tartu linna Agenda 21 stipendiumid on mõeldud Tartu õpilastele keskkonnatemaatikat käsitleva uurimistöö jätkamiseks, vormistamiseks või esitlemiseks, samuti praktiliseks tegevuseks Tartu keskkonna parandamisel või keskkonnateadlikkuse suurendamisel. Väljajagamist ootab 300 eurot.

AS Pristise koolinoorte turvalise arengu sihtkapitali stipendiumi on 200 eurot ning Tartu Hansa Rotary Klubi koolinoorte arengu fondist on viis stipendiumi (igaüks 500 eurot).

Väljajagamist ootab ka Videomat Casino Groupi stipendiumifond Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ja statistika õppetooli silmapaistva üliõpilase õpingute toetuseks, stipendium on 300 eurot, ning EMT-Elioni 800-eurone stipendium infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni bakalaureuse-, magistri- ja doktoriõppe üliõpilastele.

Uku Masingu stipendiumifond on Uku Masingu pärandi uurimiseks ja digiteerimiseks. Stipendium on 3840 eurot ning see makstakse välja jaokaupa, 320 eurot kuus.

Taotlused stipendiumikonkurssidele tuleb esitada veebilehe www.kultuurkapital.ee vahendusel.
Tartu kultuurkapitali juhataja juhib tähelepanu sellele, et enne taotluse ja selle lisade koostamist tuleks läbi lugeda konkursi statuut.

Täpsemat teavet saab telefonil 744 1500 või meilitsi aadressil kultuurkapital@raad.tartu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles