Kliinikumi juurdeehitus muudab ajutiselt registratuuride tööd

Copy
Kliinikumi peasissepääs N. Lunini tänavalt, kust palutakse alates 23. märtsist siseneda kõigil registratuuri vajajatel, välja arvatud naistekliiniku patsientidel.
Kliinikumi peasissepääs N. Lunini tänavalt, kust palutakse alates 23. märtsist siseneda kõigil registratuuri vajajatel, välja arvatud naistekliiniku patsientidel. Foto: TÜK

Tartu Ülikooli Kliinikumi meditsiinilinnaku uute ehitustööde tõttu on 23. märtsist  L. Puusepa tänava poolne registratuur kaks nädalat suletud.

L. Puusepa tänava poolse registratuuri sulgemine on tingitud kliinikumi D- ja E-korpuse esimese korruse ehitustöödest ajavahemikul 23. märtsist kuni 6. aprillini.

«Sel ajal palume kõikidel patsientidel, välja arvatud naistekliiniku omadel, siseneda L. Puusepa 8 majja N. Lunini tänava poolsest sissepääsust ning läbi sealse registratuuri,» selgitas kliinikumi projektijuht Toomas Kivastik.

TÜ Kliinikumi majade skeem.
TÜ Kliinikumi majade skeem. Foto: Joonis

Pärast 6. aprilli tagatakse patsientide läbipääs ka L. Puusepa tänavalt, kuid kehtima jäävad ehitusest tingitud kitsendused. Ehitustanner D- ja E-korpuse esimesel korrusel lõpeb augusti keskel.

Seega palutakse kõikidel patsientidel alates 23. märtsist, kes pöörduvad L. Puusepa 8 majja plaanilisele haiglaravile, päevaravile või ambulatoorsetele vastuvõttudele, kasutada N. Lunini tänava poolseid registratuure. Muudatus ei käi naistekliiniku patsientide kohta, nemad saavad ka ehitustööde ajal siseneda harjumuspärasest L. Puusepa sissepääsust.

Tartu Ülikooli Kliinikum palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

TÜ Kliinikumi tähtedega tähistatud ravimajad. Ka praegu ehitatavad hooned on siin kujutatud. M-maja on tulevane lastekliiniku hoone. Linnaku teises nurgas asub uus hoone C, kuhu saavad moodsad ruumid kõrvakliinik, naistekliiniku perekeskus ning uus operatsiooniplokk. E-osa, mis nüüd ajutiseks ehitustandriks muutub, on sel joonisel kujutatud valge kastina hoonete B, C ja D vahel.
TÜ Kliinikumi tähtedega tähistatud ravimajad. Ka praegu ehitatavad hooned on siin kujutatud. M-maja on tulevane lastekliiniku hoone. Linnaku teises nurgas asub uus hoone C, kuhu saavad moodsad ruumid kõrvakliinik, naistekliiniku perekeskus ning uus operatsiooniplokk. E-osa, mis nüüd ajutiseks ehitustandriks muutub, on sel joonisel kujutatud valge kastina hoonete B, C ja D vahel. Foto: TÜK
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles