Riik läheb neljapäeval lukku, uudised lukust lahti

Tartu Postimees
Copy
Foto: TPM

Koroonaviiruse laia leviku tõttu kehtivad neljapäevast üle Eesti senisest veel rangemad piirangud. Nagu varasemate koroonalainete ajal, muutub ühiskonna sulgudes professionaalse ajakirjanduse roll olulise kontrollitud info edastajana tavapärasest veelgi tähtsamaks.

Sel põhjusel on neljapäeval Tartu Postimehe veebilehel tartu.postimees.ee avatud uste päev, mil kogu ajakirjanduslik sisu on lugejatele tasuta.

Tartu Postimehe peatoimetaja Rannar Raba sõnul soovib toimetus anda neile, kes pole seni end digilehe lugejaks vormistanud, võimaluse süveneda kogu lehe sisusse ning veenduda kirjutiste operatiivsuses ja mitmekülgsuses.

«Meie ajakirjanikud, fotograafid, videoreporter ning neid abistavad taustajõud teevad sõltumata nädalapäevast pühendunult tööd selle nimel, et edastada võimalikult kiiresti nii lähedale kui kaugele Tartu, Tartumaa ja Jõgevamaa uudiseid. Pingutame, et olla alati kohal seal, kus toimuvad sündmused, mis meie piirkonna inimeste eluolu vahetult mõjutavad. Lisaks portreteerime iga nädal tublisid inimesi, kelle töö ja tegevuse tulemusena sünnivad olulised otsused ja ka lihtsalt huvitavad algatused. Samuti anname arvamuskülgedel ruumi kõigile neile, kel on ainest kaalukate arengute mõtestamiseks,» rääkis ta.

Raba rõhutas, et ajalehte oma postkasti tellides või digilugejaks asudes saab igaüks anda oma väikese panuse kajastuste sisu tugevdamisse. «Ajalehe elujõu parim tagatis on püsilugejaskond, kes on motiveeritud nõudma tugevat ja operatiivset sisu. Parimad tulemused sünnivad just sellisest koostööst,» sõnas peatoimetaja.

Neljapäeval on maksumüürita ka kõikide teiste Postimees Grupi väljaannete veebilood.

Tellimisinfo leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles