Mulluse kultuurielu tipuks kujunes Emajõelinnas autovabaduse puiestee

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Tartu linnas on juba mitu aastat järjest Vabaduse puiesteest saanud Autovabaduse puiestee, kus mootorsõidukid pole teretulnud ja sõidutee on suveks suletud.
Tartu linnas on juba mitu aastat järjest Vabaduse puiesteest saanud Autovabaduse puiestee, kus mootorsõidukid pole teretulnud ja sõidutee on suveks suletud. Foto: Margus Ansu

Äsja jõudis lõpule Tartu kultuurikandja aunimetuse vääriliste väljakuulutamine. Mulluse tegevuse eest tiitli, preemia ja kingituseks kunstnik Maari Soekovi teose saajaid oli kaheksas rühmas. Kõige tähtsamaks neist peetakse aasta kultuurisündmuse kategooriat, kus oli otsuse langetajate meelest parim autovabaduse puiestee. Nii nagu ülejäänud seitsme kategooria tiitlisaajad, tuli ka autovabaduse puiestee parimaks tunnistamine avalikkuse ette Facebookis.

Video aasta kultuurisündmusega ilmus Facebookis lagedale täna kella 16 paiku. Ja nii oli ka teiste kategooriate puhul eelmistel päevadel.

Nõnda sai 3. märtsil teatavaks, et aasta kultuuriorganisatsiooni tiitli sai Eesti Rahva Muuseum, 2. märtsil aasta noor kultuurikandja – Gregor Kulla, 1. märtsil aasta looja – Mihkel Zilmer, 28. veebruaril aasta rahvakultuurikandja – Aveli Asber, 27. veebruaril aasta kultuurikorraldaja – Krisztina Tóth, 26. veebruaril aasta uustulnuk – tARTu pood ning esimesena, 25. veebruaril aasta kultuurikajastaja – Karin Allik.

Pikemalt on sellest kõigest lugeda homme Tartu Postimehes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles