Trepis möllu polnudki, sõpruskond käis viimast korda muusikat nautimas

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Pühapäeval olid Trepi uksed kinni ja esmaspäevast algab seal uuenduskuur, et piirangute tõttu suletud aega targalt kasutada.
Pühapäeval olid Trepi uksed kinni ja esmaspäevast algab seal uuenduskuur, et piirangute tõttu suletud aega targalt kasutada. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Baarist Trepp, kuhu laupäeva õhtul kutsus kiri tahvlil veel viimast möllu pidama enne uusi piiranguid, öeldi pühapäeval selgituseks, et üldiselt tähendas «möll» neil seda, et baaris oli DJ ning sõpruskonnad said viimast korda tulla muusikat nautima.

«Meie püsikliendid on viimase paari kuu jooksul harjunud faktiga, et baarist tuleb seaduse poolt määratud ajal, olgu selleks siis kas kesköö või kell 22 või kell 21, nagu nüüd oli, lahkuda. Hoiame nendega häid ja mõistvaid suhteid, seetõttu saavad nad aru, et pikemaks ajaks baari jäämine tooks tüli nii ettevõttele kui neile endile,» öeldi selgituseks. «Kui kell sai 21 ning DJ lõpetas esinemise, läks seltskond rahumeelselt laiali ning ei tundunud sugugi, et keegi liiga hoos oleks.»

Pühapäeval, 28. veebruaril Trepp avatud ei olnud ning esmaspäevast alustatakse seal väikse uuenduskuuriga. «Suletud ajast proovime võtta maksimumi!»

Vestlus leidis aset messengeris, vastajaks Trepp Baar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles