Tartu noorsootöö keskus alustas noortele suunatud taskuhäälingu salvestamisega

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu noorsootöö keskus alustas noortele suunatud podcasti salvestamisega.
Tartu noorsootöö keskus alustas noortele suunatud podcasti salvestamisega. Foto: Tartu Noorsootöö Keskus

Noortele suunatud podcasti'de ehk taskuhäälingute eesmärk on pakkuda võimalust osa saada asjakohasest noorteinfost ning kasutada selleks nüüdisaegse digitaalmeedia formaati, mis toetab ka distantsõppe põhimõtteid.

Taskuhääling on järjest populaarsemaks muutuv digitaalse meedia formaat. Varem salvestati raadiosaadet «Noorteaken» raadios Ring FM, kuid saate formaati muudeti noorte vajadusi ja praegust olukorda silmas pidades. Nüüd soovitakse jõuda rohkemate noorteni ning taskuhäälingu kuulamisvõimalust pakutakse ka subtiitritega.

Taskuhäälingud on hea viis ja võimalus, kuidas jõuda suurema hulga inimesteni kiiresti ja ohutult. Sisu on eelkõige hariv, huvitav ja silmaringi laiendav – «Noorteaken» võtab fookusesse noortele tähtsad teemad ja probleemid. Näiteks räägitakse vaimsest tervisest, noorte kaasamisest, sotsiaalmeediast, vabatahtlikust tööst ja paljust muust.

Saadet juhib noor saatejuht Grete, kellega koos kõik taskuhäälingu osad valmivad. Lisaks oodatakse ka noortelt ideid ja mõtteid, mis teemadel saateid teha ning keda külaliseks kutsuda.

Taskuhäälingut saab vaadata siit või kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles