Aukodanikud ja tähekavalerid võtsid tunnustuse vastu tühjas muuseumis

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Tartu värsked aukodanikud lastearst ja kliiniline psühholoog Lemme Haldre (esiplaanil) ning ettevõtja ja Eesti spordielu eestvedaja Neinar Seli abikaasadega kuulasid teispäeva õhtul ERMi restoranis uue aukodaniku, kirjandusteadlase ja tõlkija Jüri Talveti tänukõnet.
Tartu värsked aukodanikud lastearst ja kliiniline psühholoog Lemme Haldre (esiplaanil) ning ettevõtja ja Eesti spordielu eestvedaja Neinar Seli abikaasadega kuulasid teispäeva õhtul ERMi restoranis uue aukodaniku, kirjandusteadlase ja tõlkija Jüri Talveti tänukõnet. Foto: Margus Ansu

Koroonaohu tõttu jäi tänavu rohkearvulise publikuga vabariigi aastapäeva kontsertaktus ära. Küll aga hoiti Tartus iga-aastast traditsiooni elus nii, et Eesti Rahva Muuseumi «Uurali kaja» saalis võttis sündmusest vahetult osa vaid väike hulk asjaosalisi eesotsas aumärkide saajate ning nende kaaslastega.

Virtuaalse osalusega tuli leppida ka mõnel linna tippjuhil, kes pidid lähikontaktsena viibima eneseisolatsioonis.

Peaminister Kaja Kallase ja linnapea Urmas Klaasi peokõne olid ette salvestatud, ERMis kohapeal pidas kõne vaid linnavolikogu esimees Lemmit Kaplinski. Õhtut juhtis Inga Lunge ning musitseeris Mari Jürjens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles