RMK korraldab Tartus teadusseminari

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Riigimetsa majandamise keskuse (RMK) viimasel neljal aastatud uuringute tulemused jõuavad huviliste ette neljapäeval, 2. veebruaril Tartus korraldataval teadusseminaril.

RMK juhatuse liikme Tiit Timbergi sõnul võetakse teadusseminariga kokku kolm, aastatel 2008-2011 läbi viidud mahukat teadusuuringut. Tänu sellistele uuringutele saame prognoosida metsamajanduse mõju looduslikele protsessidele ja metsa ökosüsteemile.

«Uuringute tulemused saavad kindlasti mõjutama meie igapäevast tööd. Saame uusi teadmisi puude kasvukäigust ja väljalangevuse põhjustest, taimede ohustatusest raidmete ning kändude varumisel ja metsakuivenduse mõjust veekogude kvaliteedile,» ütles Timberg pressiesindaja vahendusel.

Seminarile on oodatud teadusasutuste töötajad,  ja üliõpilasi, samuti keskkonnaametnikke ja metsaomanikke, kellel on huvi looduskaitse ja metsamajandamise uutest suundadest ülevaate saamiseks.

Tartus Dorpati konverentsikeskuse Petersoni saalis peetavale teadusseminarile saab registreeruda RMK interneti kodulehel kuni 30. jaanuarini. Seminarist osavõtt on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles