TÜ fännid tribüüne tühjaks ei jäta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki fännid mullu märtsis, kui veel aeg-ajalt kodumeeskonna saavutuste üle põhjust rõõmustada oli.
Tartu Rocki fännid mullu märtsis, kui veel aeg-ajalt kodumeeskonna saavutuste üle põhjust rõõmustada oli. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna kell 17.45 on aeg, kui kõik Tartu korvpallist hoolivad inimesed kogunevad Tartu Ülikooli spordihoone ees. "Me tuleme kokku, et võidelda Tartu korvpalli tuleviku eest nii, et meid kuulda võetaks. Ootame seal kindlasti osalema kõiki inimesi, keda kuidagi see pallimäng huvitab ning tahab klubi ka tulevikus Euroopa ja Baltimaade tipus näha," ütles meeleavalduse korraldaja Janar Lauren.

"Pasvalys Pieno zvaigzdes’ega kohtumise eel toimuval miitingul ei võitle me mitte meeskonna, vaid hr. Liinati kohutavate otsuste vastu. On palju asju, mis on väga valesti tehtud. Oma peamised süüdistused ja soovitused kanname ka kohapeal ette ning usume, et need on piisavad, et panna TÜ korvpallimeeskonna juhatust karmilt oma tegevust praeguses olukorras ning tulevikuperspektiivist ümber hindama," seisab üleskutses.

Seetõttu ei hakka fännid mängu boikoteerima vaid käituvad hoopis vastupidiselt. "Me läheme pärast miitingut üksmeelselt saali ning näitame kogu Eestile, et Tartust pole korvpallifännid mitte kuhugi kadunud!" kinnitas Lauren.

Esialgne otsus fännitribüün tühjaks jätta ei tundu fännidele hetkeolukorras enam mõistlik ja nüüd korraldavad nad pigem toetusavalduse uuele peatreenerile ning mängijatele: "Kavatseme üheskoos uute ja vanade fännidega tekitada saalis sellise atmosfääri nagu oli veel mõni aasta tagasi. Loodetavasti tekib võiduga Pieno zvaigzdes’e üle meeskonnas uus hingamine ning pärast seda ei pea me järgmisi, veel suuremaid võite enam kaua ootama!"
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles