Politsei otsib Tartus kadunud Janarit (1)

Tartu Postimees
Copy
Politsei otsis 46-aastast Janarit, kes andis endast ise märku.
Politsei otsis 46-aastast Janarit, kes andis endast ise märku. Foto: Erakogu

Politsei palub kaasabi selgitamaks 46-aastase Janari asukohta, kellega lähedased said viimati kontakti möödunud nädalavahetusel.

15. veebruaril sai häirekeskus teate, et lähedased ei ole ööpäeva vältel kontakti saanud Tartus elava 46-aastase Janariga. Mees lähedaste kõnedele ei vastanud, praeguseks on tema mobiiltelefon välja lülitatud.

Politsei, lähedased ja ka mehe töökaaslased on kontrollinud eri paiku, kust meest leida võiks. Samuti on suheldud mehe tuttavatega, ent seni pole tema asukohta õnnestunud tuvastada. Lisainfo kogumine jätkub.

Janar on umbes 180 sentimeetrit pikk, tumedate juuste ja keskmise kehaehitusega, seljas võib ta kanda tumerohelist jopet ning jalas siniseid teksasid ja helepruune saapaid.

Kui kellelgi on infot mehe võimaliku asukoha kohta, palutakse sellest teada anda hädaabinumbril 112. Kui Janar ise abipalvet märkab, palutakse tal endal politseiga ühendust võtta.

Kui ta ei soovi, et lähedased tema asukohta teaks, aktsepteerib politsei seda. Küll aga vajavad korrakaitsjad mehelt endalt kinnitust, et tema tervisele või elule ei ole ohtu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles