Öösel on sisemaal taas oodata krõbedamat külma

BNS
Copy
Suusataja Tähtvere spordipargis.
Suusataja Tähtvere spordipargis. Foto: Kristjan Teedema

Vahepeal pehmemaks muutunud talveilmad lähevad taas krõbedamaks ja ilmateenistuse prognoosi järgi võib teisipäeval temperatuur langeda –14 kraadini.

Eeloleval ööl on vahelduva pilvisusega ilm ja Kirde-Eestis sajab kohati lund. Puhub peamiselt läänekaare tuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Külma on 3–9, Kagu-Eestis kuni 14 kraadi. Prognoos näitab aga ka, et saarte rannikul võib kohati tulla hoopis kuni kaks kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 4–8, puhanguti 12 meetrit sekundis. Aeg-ajalt sajab lund ja nähtavus on mõõdukas või halb. Külma on järvel 5–8 kraadi.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Lumepilved liiguvad Kirde-Eestist päeva jooksul edelasse. Puhub läänekaare tuul 3–9, ennelõunal puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb päeval vahemikku 0–6 külmakraadi, saarte rannikul tuleb taas kuni 2 soojakraadi.

Peipsi järvel puhub päeval lääne- ja loodetuul 4–8, puhanguti 12 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub põhjakaarde ja nõrgeneb veidi. Aeg-ajalt sajab lund, õhtul sadu lakkab. Nähtavus on mõõdukas või halb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles