Maamess lükkub edasi juunikuusse

Lenel Karu
, reporter
Copy
2019. aastal osales Maamessil 484 eksponenti 12st riigist.
2019. aastal osales Maamessil 484 eksponenti 12st riigist. Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Postimees Grupp AS

Maamessi korraldajad on epidemoloogilise olukorra tõttu langetanud otsuse korraldada sündmus sel aastal 10.–12. juunil. Praeguseks on messile registreerunud ligi 400 ettevõtet ning otsus sündis projektijuht Margus Kikkuli sõnul koostöös eksponentidega. 

Projektijuhi Margus Kikkuli sõnul suunasid korraldajad mullu mõtted lootustandvalt selle aasta kevadesse, kui sai selgeks, et 2020. aastal messi korraldada ei õnnestu. «Küll aga on tänaseks selge, et nüüd, pärast aasta möödumist, ei ole olukord aprillis endiselt paljulubav,» märkis ta. 

Kikkul lisas, et viimane nädal on möödunud peaasjalikult eksponentidega suheldes, kes on tervitanud otsust Maamess juunis korraldada. Tema sõnul esitab messi korraldamine pandeemia tingimustes kahtlemata väljakutseid. Tartu Näitused korraldas sügishooajal kolm suursündmust ning selle kogemuse pealt liigutakse Kikkuli sõnul enesekindlalt edasi, et korraldada edukas ja turvaline näitus.

Maamess on Eesti suurim mess, kus võõrustatakse põllumajanduse, metsanduse, aianduse ja toidutootmisega seotud ettevõtteid. 2019. aastal osales Maamessil 484 eksponenti 12 riigist. Näitusepinna suurus on ligi 70 000 ruutmeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles