Keskerakonnaga liitus Andro Roos

Armas Riives
, ajakirjanik
Copy
Tartu Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Andro Roos saates Otse Postimehest.
Tartu Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Andro Roos saates Otse Postimehest. Foto: Eero Vabamägi

Keskerakonna juhatus võttis tänasel koosolekul vastu 45 uut liiget, kelle seas on Tartu hoiu-laenuühistu juhatuse esimees Andro Roos.

Keskerakonna Tartu piirkonna juht Jaan Toots ütles, et ootab majandusteaduses doktorikraadiga Andro Roosilt suurt panust eelkõige rahandusvaldkonnas.

«Tartu linn vajab ambitsioonikaid juhte, praegune linnavalitsus on mugavustsoonis ega julge suuri otsuseid vastu võtta. Olgu selleks siis tasuta ühistranspordi kehtestamine või Arena Tartu ehitamine. Nutikad investeeringud tõstavad linlaste heaolu ja viivad Tartu maailmakaardile,» ütles Toots.

Andro Roosi sõnul on tema eesmärk kaasata Tartu elanikke senisest rohkem linnaelu arengus kaasa rääkima. «Soovin erinevate projektide kaudu hakata Tartu linnale ja linnarahvale omanikutulu teenima. Tartu linna edust peab olema võimalus otsest kasu saada ka linnaelanikel,» sõnas ta.

Andro Roos on Vanemuise seltsi ja akadeemilise ühistegevuse seltsi esimees ning Eesti majandusteaduse seltsi, Eesti klubi ja üliõpilaskorporatsiooni Fraternitas Tartuensis liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles