Tartu noorte töömalev otsib suveks uusi tööandjaid (1)

Lenel Karu
, reporter
Copy
Möödunud suvel töötasid malevlased näiteks Annimatsi kämpingus.
Möödunud suvel töötasid malevlased näiteks Annimatsi kämpingus. Foto: Kristjan Teedema

Tartu noorte töömalev otsib 2021. aasta suveks tööandjaid, kes oleksid huvitatud noortele töö pakkumisest. Noorte töömalev on suunatud 13–19aastastele Tartu noortele. Malev annab noortele võimaluse saada esimene töökogemus, kohtuda uute põnevate inimestega ning omandada edasiseks eluks vajalikke teadmisi ja oskusi. 

Siiani on malevlaste peamised tööd olnud remondi- ja heakorratööd, aia- ja põllusaaduste korjamine, üldised haljastus- ja välitööd ning abitööd festivalidel ja üritustel. Tööpäeva pikkus on olenevalt malevlaste vanusest 4–8 tundi ning töötamise periood on kokku 7–21 päeva. Tavaliselt on ühe rühma suurus minimaalselt kümme noort.

Malevarühmadele on töö tegemisel abiks ja toeks rühmajuhid, kes on saanud laagrikasvataja väljaõppe ning kes on vastutavad rühma eduka toimimise eest. Muu hulgas korraldavad rühmajuhid töövälisel ajal malevlastele meeleolukaid ja aktiivseid tegevusi.

Malevlaste palkade, töövahendite ja tööohutuse eest vastutab tööandja. Tartu noorsootöö keskus sõlmib malevlastega töölepingud, tasub malevlaste toitlustuse, rühmajuhtide palga ja linnaväliste rühmade puhul ka majutuse eest. Kui tööandjal on soov ja võimalus pakkuda Tartu noortele suveks töökogemust, palutakse ühendust võtta Tartu noorte töömaleva koordinaatori Maarja Enumäega telefoninumbril 517 3463 või e-kirjaga maarja.enumae@raad.tartu.ee.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles