Tasku keskus pole kinost tühjaks jäänud ruumidele seni rakendust leidnud (1)

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
12 aastat Tartu Tasku keskuses tegutsenud Cinamoni kino lõpetas tegevuse augustis ning seal alates on ruumides valitsenud tühjus.
12 aastat Tartu Tasku keskuses tegutsenud Cinamoni kino lõpetas tegevuse augustis ning seal alates on ruumides valitsenud tühjus. Foto: Kristjan Teedema

Veel pole selge, mis saab Tartu Tasku keskuses üle viie kuu tühjalt seisnud endistest kinoruumidest. 

«Praegu ühtegi lepingut sõlmitud pole. On ettepanekuid, millest on veel vara rääkida,» märkis keskuse juht Annika Oja.

Tasku keskuse Cinamoni kino sulges ootamatult uksed eelmise aasta augusti lõpus. Samm tundus seda üllatavam, et operaator oli ruume viimase kolme aasta jooksul ligi 1,5 miljoni euro eest remontinud ja täiustanud.

Pärast Tasku kino sulgemist teatas kinokett ühtlasi, et ei näe endal Tartus enam üldse mingit tulevikku.

Oja hinnangul andis Cinamon tõepoolest nende katuse all endast parima, kuid paraku ei täitnud kino ikkagi klientide ootusi ka pärast viimast uuenduskuuri. See olevat peegeldunud ka kino majandustulemustes.

Cinamoni tegevjuht Tatiana Tolstaya põhjendas lahkumist esiteks nende ja keskuse vahel tekkinud suhtlemisprobleemidega. Teiseks põhjendas ta ebaedu sellega, et Tasku võttis sel ajal, mil nemad ruumidesse investeerisid, vastu uusi meelelahutusalasid ja valis sellega tervikuna senisest erineva suuna. See olevatki olnud põhjus, miks investeering lõpuks loodetud tulemust ei andnud.

«Kahjuks ei olnud need jõupingutused ja uuendused, mida Cinamon kinno tõi, Tasku keskuse omanikele piisavad,» ütles Tolstaya toona.

Cinamon tegutses Tartus 12 aastat.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles