Kodukontoris pole triiksärki vaja ja Sangar paneb poed kinni

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Sangari käive on langenud ning sellepärast sulgevad uksed firma kolm esinduskauplust, millest üks on tegutsenud Lõunakeskuses.
Sangari käive on langenud ning sellepärast sulgevad uksed firma kolm esinduskauplust, millest üks on tegutsenud Lõunakeskuses. Foto: Sille Annuk

Kodumaine rõivatootja Sangar sulgeb veebruari lõpus kolm esinduskauplust üle Eesti, nende hulgas poe Lõunakeskuses. Nii Lõunakeskuse, Tasku kui ka Kvartali juhtide sõnul on koroonaaeg küll kaubandust mõnevõrra muutnud, ent Sangar on siin siiski pigem erand ja massilist poodide sulgemist lähiajal tulla ei tohiks.

«Oleme sunnitud majanduslikel kaalutlustel osa poode sulgema, sest neis käijate hulk ning uute rõivaste ostmine on viimase aastaga vähenenud kaks korda,» rääkis Sangari tegevjuht Raul Saks.

Tema sõnul on Sangar toonud müügile küll ka riideid, mida on hea kanda kodukontoris, ent see ei asenda koroonapiirangute ajal pea olematuks kahanenud esindusrõivaste ja triiksärkide müüki, mis oli seni Sangari peamine käibeallikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles