Bolt kinkis sotsiaal- ja tervishoiutöötajatele tõukerattad (2)

Tartu Postimees
Copy
Tartu sotsiaal- ja tervishoiuosakonna töötajad.
Tartu sotsiaal- ja tervishoiuosakonna töötajad. Foto: Bolt

Bolt kinkis Tartu sotsiaal- ja tervishoiuosakonnale ning Pärnu ja Narva haiglale vanad tõukerattad. Sotsiaal- ja tervishoiutöötajad saavad tõukerattaid kasutada osakondade vahel liikumiseks ning koduvisiitide tegemiseks.

«Tahame selle väikese panusega tänada viimase aasta suurimaid kangelasi ehk sotsiaal- ja tervishoiutöötajaid. Loodame, et meie kingitud tõukerattad aitavad nende toimetusi natukenegi lihtsamaks teha,» ütles Bolti Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov. 

Tegu on viieteistkümne Ninebot Max SE4 tõukerattaga, mida ettevõte on varem mitmel turul rentinud. Bolt plaanib järk-järgult seniseid vanu tõukerattaid uuendada, mistõttu pole vanema generatsiooni tõukeratastele enam rakendust.

«Pidime otsustama, mida vanade, kuid töökorras tõukeratastega teha. Me ei soovinud neid ümbertöötamisse saata, seega otsustasime neile uue elu anda,» ütles Kolesnikov.

Tartu abilinnapea Raimond Tamm ütles, et keskkonnasäästlike liikumisviiside edendamine on oluline osa linna tegevusest ja seetõttu on algatused, mis aitavad selles suunas liikuda, väga teretulnud. «Niipea kui ilm taas tõukerattaga sõitmist soosib, hakkavad Tartu linnavalitsuse sotsiaaltöötajad kingitud ratastega abivajajate juurde koduvisiite tegema,» sõnas Tamm.

Pärnu haigla juhatuse liige ning haldusjuht Jan Põlluste ütles, et annetatud tõukerattaid kasutatakse haigla majandustöötajate liikumisel Ristiku 1 terviselinnakus, see hõlbustab nende igapäevatoiminguid.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles