Rühmatreeningute toimumine sõltub saali suurusest

Lenel Karu
Copy
Maadlustrennis peab kõigil olema kogu aeg sama partner ja paarid asuma üksteisest kahe meetri kaugusel. Pildil spordiklubi Englase maadlejad Artur Jeremejev (vasakul) ja Robin Samarüütel.
Maadlustrennis peab kõigil olema kogu aeg sama partner ja paarid asuma üksteisest kahe meetri kaugusel. Pildil spordiklubi Englase maadlejad Artur Jeremejev (vasakul) ja Robin Samarüütel. Foto: Margus Ansu

Eile kehtima hakanud uued sportimispiirangud on tekitanud tuliseid arutelusid spordiklubides ja treeningurühmades. Kui esmapilgul võis tunduda, et uued reeglid ei luba saali suuri rühmi, siis tegelikult saab treeningul osaleda korraga isegi üle kümne inimese. Kõik sõltub saalist.

Väikse riskiga spordialadel, nagu korvpall või jäähoki, võib koos treenida grupp suurusega 10 + 1 inimest. Terviseameti pressiesindaja Kirsi Pruudel kinnitas, et tegelikult saab ka suure riskiga tegevuses osaleda korraga üle kümne inimese. Kui kokkupuude on treeningu jooksul kahe inimese vahel ning teistega hoitakse kahemeetrist distantsi, pole osalejate arv piiratud.

Klubi vastutab

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles