RAADIOSAADE ⟩ Eliitvaktsineerimine pidigi saama väga terava reaktsiooni (1)

Tartu Postimees
Copy
Foto: TPM

2. veebruari raadiosaates «Vahetund Tartu Postimehega» puudutasid ajakirjanikud Rannar Raba, Aet Rebane, Armas Riives ja Aime Jõgi nelja teemat, millest seni on kõige enam avalikku tähelepanu pälvinud Valga haigla juhi Margus Ulsti vallandamine pärast seda, kui ta oli reegleid eirates pakkunud koroonavaktsiini oma kaaslastele Tartu Rotary klubis.

Ulsti juhtumit kokku võttes tõdeti, et niinimetatud eliitvaktsineerimisele tulebki ühiskonnal valuliselt reageerida, sest selliste olukordade fikseerimisest ja hukkamõistmisest sõltub riigi usaldusväärsus. Samas nentisid ajakirjanikud, et lisaks meditsiinitöötajatele ja hooldekodude asukatele võiks kaaluda teatud tingimustel ka kohalike poliitikute ja ametnike eelisvaktsineerimist.

Lisaks tehti juttu Variku kooli hiljutise renoveerimise kohale kerkinud probleemipilvedest, millest võib alla sadada 800 000-eurone nõue Tartu linnavalitsusele. Ka räägiti digikoristamise tähendusest ning heideti tagasivaatav pilk sellele, kuidas käisid Tartu kaubanduses asjad 30 aastat tagasi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles