Lastefond pälvis tunnustuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond sai Eestis esimese organisatsioonina Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskuse poolt tunnustuse – vabatahtliku sõbra märgi, mis näitab vabatahtlike väärtustamist ja toetamist.

Lastefondi tegevjuhi Küllike Saare sõnul on vabatahtliku sõbra märk suurepärane tunnustus eelkõige vabatahtlikele endale. Märgi saamine näitab aga ka, et organisatsioon hoolib ja tunnustab oma vabatahtlikke, pakkudes neile tuge ja eneseteostusvõimalust. Märk kinnitab, et vabatahtlike kaasamine ja juhtimine on selles organisatsioonis professionaalsel tasemel.

Vabatahtliku Tegevuse Arenduskeskus, kes tunnustuse jagas, töötab selle nimel, et tulevikus oleks vabatahtlik tegevus Eestis normaalne osa inimeste elust, et organisatsioonid oskaksid vabatahtlikke hästi kaasata ja juhtida ning et kogu ühiskond väärtustaks vabatahtlikku tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles