Kiri: Vanuri vaatevinklist

, pensionär Annelinnast
Copy
Foto: Lilli Tölp

Olen vana ja elan üksi. Pole jõudnud internetti muretseda. Aga saab ka hakkama telefoniga. Ainult et, kui tahad mõnikord mõnele televiisorisaatele oma arvamuse öelda, siis seda küll ei saa. Kuid seda polegi ehk vaja. On ju piisavalt neid, kes seda teevad.

Hea, et oma eluga toime tulen ja pensioniga hakkama saan. Tore, et telekas on väga palju häid ja huvitavaid saateid. Kunagised põnevad telesarjad, no neist pidin küll loobuma. Ei talu julmusi ja tapmisi. Kuid on ju ka palju muud, huvitavad reisisaated, kaunid looduspildid, uudised, naljad jne.

Tervisega võiks olla parem. Aastad on kõik organid ära kulutanud. Rohtusid läheb palju. Kui on vaikne ilm, siis saan isegi rulaatoriga liikuda. Muidugi kui väsinud põlved lubavad. Mõnikord tikub vererõhk kõrgeks, pole saanud ise hakkama ja siis olen tülitanud kiirabi. Suur tänu ja andke andeks, et tihti tülitan!

Elan suures majas. Tunnen väheseid. Nendele olen siiski hästi tuttav. Alati on sõbralik tervitamine ja ukse avamine, kui oma tokkidega koperdan. Suur aitäh kõigile lahketele inimestele ja olgu see aasta teile parem kui eelmine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles