Jõgeva politsei palub õnnetuse tunnistajate abi

Tartu Postimees
Copy
Seni tuvastamata sõiduk sõitis paremkurvis teelt välja ning rammis teeäärsel kinnistul seisnud punast värvi Subarud.
Seni tuvastamata sõiduk sõitis paremkurvis teelt välja ning rammis teeäärsel kinnistul seisnud punast värvi Subarud. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

27. jaanuaril avastati, et möödunud ööpäeva jooksul on Jõgevamaal Mustvee vallas Laekannu külas Ulvi-Laekannu maantee 5. kilomeetril juhtunud õnnetus. Seni tuvastamata sõiduk on paremkurvis sõitnud teelt välja ning ramminud teeäärsel kinnistul seisnud punast värvi Subarut.

Subaru esiosa sai tugevalt kahjustada, ent varakahjuga avarii põhjustanud juht lahkus sündmuskohalt häirekeskust või masina omanikku juhtunust teavitamata. Seni kogutud info ning avariipaigale maha pudenenud sõidukidetailide põhjal on alust arvata, et õnnetuse põhjustanud sõiduk oli sinist värvi Volkswagen Passat.

Subaru esiosa sai kahjustada.
Subaru esiosa sai kahjustada. Foto: politsei- ja piirivalveamet

Kõigil, kes juhtusid kirjeldatud sündmust pealt nägema või oskavad anda muud abistavat infot, mis aitaks tuvastada avarii põhjustanud sõidukit ja selle juhti, palutakse sellest teada anda politsei telefonil 776 8433, 612 3000 või meilitsi louna.ate@list.politsei.ee. Niisamuti ootab politsei, et avarii põhjustanud juht võtab vastutuse ning annab endast ise täpsemate asjaolude selgitamiseks märku.

Õnnetus juhtus Mustvee vallas Laekannu külas Ulvi-Laekannu maantee 5. kilomeetril.
Õnnetus juhtus Mustvee vallas Laekannu külas Ulvi-Laekannu maantee 5. kilomeetril. Foto: politsei- ja piirivalveamet
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles