Tartu Rocki hokimehed testisid Emajõelinna uisuvälju

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Endine tippkorvpallur Tanel Tein ja Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna mänedžer Meelis Pastak proovisid Tartu Postimehe palvel ära linna neli suurimat liuvälja ning andsid parima hinde Toome uisuväljale.

Meeste hinnangul võiks kõikide uisuväljade jää olla pisut siledam, kuid ka praegu on sõidutingimused väga head. Kõrgeima hinde andsid mehed Toome liuväljale, kus jää oli kõige siledam ja seetõttu ka kõige libedam.

Teisele kohale paigutasid Tartu Rocki hokiklubi mängijad lauluväljaku uisuvälja, mille suurim pluss on selle suurus ja avarus. Ent ka lauluväljaku jää oli üsna sile ja seetõttu sobilik nii hokimänguks kui lihtsalt uisutamiseks.

Kolmanda koha saavutas liuväljade pingereas Tamme staadioni liuväli, mille jää oli veidi ebaühtlasem, kuid see-eest pakutakse seal uusi ja mugavaid rendiuiske. Kuna liuväli on rajatud korvpalliplatsile, võiks Teini sõnul seal ka jääkorvpalli proovida.  

Neljandaks jäänud Annelinna liuväli oleks oma suuruse poolest meeste sõnul parim koht hokimängijatele, kuid liuvälja jää oli üsna konarlik ning nõudis sõitmisel juba suuremaid tehnilisi oskusi.

Hokivormis saab mehi näha ka sel reedel Lõunakeskuse liuväljal, kui Tartu Rock kohtub hokiklubiga Kajakas Juunior.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles