Linlasi tabas talisuplemise hullus

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Operatsiooniõde Liis Linno käis talvises Emajões suplemas esimest korda detsembri lõpus ja teeb seda sellest ajast saadik regulaarselt.
Operatsiooniõde Liis Linno käis talvises Emajões suplemas esimest korda detsembri lõpus ja teeb seda sellest ajast saadik regulaarselt. Foto: Sille Annuk

Sel talvel on taliujumine ühtäkki väga menukaks saanud. Kui Ujula tänava poolsel Emajõe kaldal käisid muidu end hommikuti karastamas peamiselt üksikud ümberkaudsed huvilised, siis nüüd võib juba enne päikesetõusu näha seal järjekorda end külma vette kasta soovijatest.

Anne kanaliga on sama lugu: eelnevatel aastatel käis seal hommikuti heal juhul paarkümmend inimest, kuid tänavu teeb seda sadu karastajaid, kinnitas Tartu taliujumiskeskuse eestvedaja Mart Nöps.

Nöps kirjutab nii järsu huvi suurenemise koroona arvele, sest see on sundinud paljud kodudesse, spordisaalides on piirangud ning inimestel on igav. «Viimasel ajal on paljud prominentsed inimesed talisuplema hakanud, seegi on kindlasti huvi kasvatanud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles