Uus huvikool õpetab lapsi leiutama ja unistama (1)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Rein Lemberpuu loodud huvikoolis Medoonity tegutsevad igal õhtul erinevad ringid, reedel osalesid lapsed robootikalaboris.
Rein Lemberpuu loodud huvikoolis Medoonity tegutsevad igal õhtul erinevad ringid, reedel osalesid lapsed robootikalaboris. Foto: Margus Ansu

Narva maantee alguses, Sparki maja esimesel korrusel tegutseb sügisest Medoonity nime kandev huvikool, kus 9–14-aastased lapsed saavad õppida nii robootikat kui ka inimestega suhtlemist, fotograafiat ja leiutamist.

Samal ajal ei järgi huvikooli õpilased konkreetset aja- ega õppekava. Varem toimetas samades ruumides paar aastat Makerlab, kuid oli koroonaviirusest tingitud piirangute tõttu sunnitud tegevuse lõpetama.

Medoonity üks asutajaid on IT-ettevõtja, endine Playtechi tegevjuht ja Garage48, Startup Day ja Latitude59 algataja Rein Lemberpuu. Ta selgitas, et idee teha veidi teistmoodi huvikool tuli tal enda lapsi jälgides. «Mul on 10-aastane tütar ja 13-aastane poeg, näen kõrvalt, et nad võiksid rohkem unistada,» sõnas Lemberpuu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles