Ravila tänaval algab torustike ehitus ja suletakse osaliselt liiklus

Lenel Karu
, reporter
Copy
Teetööd. Foto on illustratiivne.
Teetööd. Foto on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Esmaspäeval, 25. jaanuaril alustatakse Ravila tänava Kannikese tänava ja Viljandi maantee vahelisel lõigul sademevee-, kanalisatsiooni- ja veetorustiku ehitust ning tänavalõigul on liiklus häiritud kuni 15. juunini. Linnaliinibussid on suunatud ümbersõidule.

Esimeses etapis suletakse tänav 25.01–22.03 Kannikese ja Veeriku tänava vahelisel lõigul, teises etapis (22.03–15.06) on suletud Veeriku tänava ja Viljandi maantee vaheline lõik.

Esimeses etapis jääb Ravila–Veeriku ristmik avatuks. Töödega alustatakse Kannikese–Ravila ristmikult, mis jääb suletuks neljaks päevaks.

Kuna kaeved on väga sügavad, siis ohutuse tagamiseks läbipääsuvõimalus puudub. Liiklejatel palutakse jälgida ajutist liikluskorraldust ja info saamiseks saab pöörduda tööde teostaja poole.

Ümbersõit Riia tänava poolt lähenedes: Ravila tn–Viljandi mnt–Viljandi ringristmik–Ilmatsalu ringristmik–Ilmatsalu tn ja Betooni tänava poolt lähenedes: Ilmatsalu tn–N. Lunini tn–Viljandi mnt.

Busside ümbersõidumarsruudid

Liin nr 21 sõidab: Ravila tn–Viljandi mnt–Viljandi ringristmik–Ilmatsalu ringristmik–Ilmatsalu tn. Nisu peatuse asenduspeatus on Ravila. Kannikese ajutine peatus asub Visa halli juures.

Liin nr 22 sõidab: Ilmatsalu tn–Ilmatsalu ringristmik–Viljandi ringristmik–Viljandi mnt–Ravila tn. Kannikese ajutine peatus asub Visa halli juures ja Nisu peatuse asenduspeatus on Viljandi maantee.

Liin nr 2 sõidab Lõunakeskuse suunal Riia tn–L. Puusepa tn–Ilmatsalu tn–Ilmatsalu ringristmik–Viljandi ringristmik–Ringtee ja Lõunakeskuses. Bussi lõpp-peatus on Lõunakeskus ja sealt suundub see tagasi marsruudil Kogre tee–Viljandi mnt–Viljandi ringristmik–Ilmatsalu ringristmik–Ilmatsalu tn–L. Puusepa tn–Riia tn. Optika peatusesse buss ei sõida, asenduspeatus on Lõunakeskus. Kannikese ajutised peatused on Visa halli juures. Teenindamata jäävad kõik Ravila tänaval asuvad peatused ja Riia tänaval asuvad peatused lõigul Ravila tn–Lõunakeskus.

Töid teeb Pipenet OÜ. Sulgemise ja ajutise liikluskorralduse eest vastutab projektijuht Edgar Parts (tel 5199 9856, edgar@pipenet.ee).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles