GALERII ⟩ Jõhvi-Tartu maanteel põrkasid autod kokku

Lisete Reineberg
, ajakirjanik
Copy

Jõhvi-Tartu-Valga maantee 101. kilomeetril Uhmardu kandis leidis täna keskpäeval aset avarii: esialgsetel andmetel kaldus üks sõiduauto vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku talle vastu liikunud väikebussiga. 

Sõiduauto Škoda juht sõitis trassil lund lükkava lumesaha taga, ent ühtäkki läks saha taga keerlev lumepilv sedavõrd tihedaks, et Škoda juht ei näinud enam teed ning ta peatus keset teed.

Paraku ei märganud keset teed peatunud masinat vastassuunas tulnud Volkswageni kaubiku juht ning toimus kokkupõrge, mille järel üks masin kraavi paiskus ning teine teele jäi. Liiklus oli enam kui tunni jagu sündmuskohal häiritud, kuid kella 13ks oli tee taas liiklemiseks vaba.

Politseinikud tuletavad meelde, et keerulised ilmastikuolud nõuavad juhtide täit tähelepanu, keskendumist ümbritsevale ning eesliikuvate masinatega piisava pikivahe hoidmist, et ohu korral piisavalt aega reageerimiseks jääks.

Kahes autos oli kokku kolm inimest, kes viga ei saanud, kuid meedikud vaatasid nad siiski üle. Mõlemad juhid olid kained ja omavad juhtimisõigust ning rehvid vastasid nõuetele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles