Riigikogu liige osales vallavolikogu istungil nakkusohust teades (14)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Umbusaldusega volikogu esimehe kohalt taandatud Aivar Kokale anti lahkumise puhul ka kimp tulpe. Tol hetkel ta juba teadis, et on olnud koroonapositiivsega lähikontaktne.
Umbusaldusega volikogu esimehe kohalt taandatud Aivar Kokale anti lahkumise puhul ka kimp tulpe. Tol hetkel ta juba teadis, et on olnud koroonapositiivsega lähikontaktne. Foto: Eili Arula

Riigikogu isamaalasest liige Aivar Kokk osales läinud pühapäeval Jõgeva vallavolikogu istungil, olles teadlik, et riigikogu Isamaa fraktsioonis on koroonapositiivseid ning ta ise võib olla nakkusohtlik. Koroonatesti tegi poliitik järgmise päeva hommikul ning sai õhtuks sellele positiivse vastuse.

Kokk väitis teisipäeval, et sai teate lähikontaktsusest alles pühapäeva õhtul pärast volikogu istungit. Tegelikult oli tal teadmine viirusohust juba enne istungit.

Üks Jõgeva vallavolinikest, kes palus ebameeldivat avalikku tähelepanu peljates oma nime ajalehes mitte avaldada, rääkis Tartu Postimehele, et koalitsiooni liikmed kutsuti istungi päeval kohalikku kultuurikeskusesse kella 16ks ehk juba tund enne istungi algust. «Olime maja ees väljas, kui Aivar tuli ja ütles juba eemalt, et temaga on nüüd kõik, ta ei saa istungile tulla, sest on lähikontaktne,» selgitas ta.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles