Noortekamp lõhkus võõras korteris sisustust ning tekitas veeuputuse

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Teatele reageerinud politseipatrullid tabasid Vallikraavi tänava korterist kaheksa noort, kellega viidi läbi esmased menetlustoimingud.
Teatele reageerinud politseipatrullid tabasid Vallikraavi tänava korterist kaheksa noort, kellega viidi läbi esmased menetlustoimingud. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Täna hommikul kell 9.30 laekus häirekeskusele info, et Tartus Vallikraavi tänava ühes korteris viibivad võõrad inimesed on ses eluruumis korraldanud veeuputuse ning lõhkunud sisustust.

Teatele reageerinud politseipatrullid tabasid korterist kaheksa noort, kellega tehti esmased menetlustoimingud. Et seitse neist olid alaealised, siis nemad anti seejärel üle vanematele, kuid edasi tegeleb nendega noorsoopolitsei. Muu hulgas selgitatakse, kuidas noorukid rendikorterisse üldse sisse pääsesid ning millise kahju nad selle omanikule tekitasid. Praegu võttis korteri enda kontrolli alla selle omaniku lähituttav, kes tagab, et esikus tekkinud veeuputus naabreid ei mõjutaks ning et eluruumide uks saaks lukustatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles