Rally Estonia on lootuskiir Lõuna-Eesti ettevõtjatele

Lenel Karu
Copy
Rally Estonia toimub FIA WRC autoralli maailmameistrivõistluste etapina sel suvel Lõuna-Eesti teedel, nagu ka mullu septembris. Aga tänavu juulis sõidetakse esimest korda osa kiiruskatseid Jõgevamaal.
Rally Estonia toimub FIA WRC autoralli maailmameistrivõistluste etapina sel suvel Lõuna-Eesti teedel, nagu ka mullu septembris. Aga tänavu juulis sõidetakse esimest korda osa kiiruskatseid Jõgevamaal. Foto: Reporter Images

Kolmapäeval sai ametlikult kinnitust, et Rally Estonia toimub FIA WRC autoralli maailmameistrivõistluste etapina Lõuna-Eesti teedel nii sel kui ka järgmisel aastal. Eesti Rahva Muuseumi juurde tuuakse tänavu rohkem katseid, rallipark tuleb võimsam ning WRC masinad hakkavad vuhisema ka Jõgevamaa teedel.

Kiiruskatsed Jõgevamaal

Rally Estonia peakorraldaja Tarmo Hõbe ütles Postimehele kolmapäeval antud intervjuus, et järgmised kaks aastat on määrava tähtsusega. «Meie eesmärk on arendada Rally Estoniat selliselt, et oleksime kahe aasta pärast autoralli maailmameistrivõistluste võistluskalendri loomulik osa,» sõnas Hõbe. Tänavu toimub ralli neli päeva järjest, 15.–18. juulil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles