Elronile vaksali perrooni ümberehituse plaan ei meeldi (1)

Armas Riives
, ajakirjanik
Copy
Uue lahenduse järgi peaks tunneli otsast teisele perroonile viivatest treppidest ühe lammutama ja selle asemele tuleks kaldtee, mis viib uuele, Tallinna suunas pea 200 meetrit pikendatud perroonile. Elroni hinnangul on selline vahemaa reisijatele kõndimiseks liiga pikk maa.
Uue lahenduse järgi peaks tunneli otsast teisele perroonile viivatest treppidest ühe lammutama ja selle asemele tuleks kaldtee, mis viib uuele, Tallinna suunas pea 200 meetrit pikendatud perroonile. Elroni hinnangul on selline vahemaa reisijatele kõndimiseks liiga pikk maa. Foto: Sille Annuk, Tpm

Praegu Tartu raudteejaama tagumisele perroonile ratastooli, lapsevankri või rattaga hästi ei pääse, kuid juba sel aastal plaanib Eesti Raudtee ehitada teise perrooni pikemaks ja pikendada jaamaalust tunnelit nii, et perroonile saab minna mööda kaldteed.

Elroni juhi Merike Saksi sõnul on neile see lahendus aga vastuvõetamatu, sest muudab suure osa reisijate olukorra märkimisväärselt halvemaks ja kahjustab sellega rongifirma ärihuve.

Kas säästuplaan?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles