RAADIOSAADE ⟩ Eesti 200 liigutab Tartus vett, aga ei paista suurt muutust toovat

Tartu Postimees
Copy
Foto: TPM

12. jaanuari raadiosaate «Vahetund Tartu Postimehega» esimeses pooles võtsid ajakirjanikud Rannar Raba ja Armas Riives kokku hetkeolukorra seoses koroonaviiruse levikuga. Muu hulgas leidsid nad, et ehkki olukord pole jaanuari keskpaigaks sedavõrd halb, nagu kardeti, pole veel ka optimismiks märkimisväärset põhjust.

Saate teises pooles ühines Raba ja Riivesega arvamustoimetaja Jüri Saar, et heita ettevaatav pilk kohalike valimiste aastale. Muu hulgas tõdeti, et Eesti 200 otsus asetada oma juht Kristina Kallas Emajõelinnas tulevase valimisnimekirja esinumbriks tõotab munitsipaalpoliitikas vett mingil määral liigutada, aga esialgu suuri muutusi pole näha. See, milliseks kujunevad sügiseste valimiste jõujooned, sõltub eeskätt sellest, kuivõrd suudavad nii uued kui ka vanad erakonnad kaasata nimekirjadesse uusi, ent juba varasemast avalikkusele tuntud tegijaid.

«Vahetund Tartu Postimehega» on Kuku Tartu sagedusel (100,2 MHz) ja Otepää sagedusel (102,4 MHz) otse-eetris igal teisipäeval kell 13. Seda saab järelkuulata raadiojaama veebilehelt ja nutirakendusest, samuti Spotify keskkonnas ning iPodcastina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles