RAADIOSAADE ⟩ See on teistmoodi vaktsiin

Tartu Postimees
Copy
Foto: TPM

2021. aasta esimeses raadiosaates «Vahetund Tartu Postimehega» vahendas ja täpsustas Aime Jõgi Rannar Raba palvel infot, mida ta oli viimastel päevadel asjatundjatelt kuulnud koroonaviirusevastase vaktsiini kohta.

Muu hulgas puudutas jutt enim levinud küsimusi: mille poolest äsja kasutusele võetud koroonavaktsiin erineb varem teiste haiguste tõrjumiseks kasutatud vaktsiinidest, millised võivad olla selle kõrvalmõjud ning kuidas tuleks hinnata senist vaktsineerimise tempot Eestis ja Tartus.

Teises saatepooles üldistasid Rannar Raba ja Raimu Hanson Tartu kultuurielus viimase kümnendi vältel toimunut. Ühtlasi heitsid nad pilgu eelolevasse aastasse ning arutasid, mil määral hakkab lähiajal piirkonna kultuuriüritustele jälge jätma teadmine, et Tartust saab 2024. aastal Euroopa kultuuripealinn.

«Vahetund Tartu Postimehega» on Kuku Tartu sagedusel (100,2 MHz) ja Otepää sagedusel (102,4 MHz) otse-eetris igal teisipäeval kell 13. Seda saab järele kuulata raadiojaama veebilehelt ja nutirakendusest, samuti Spotify keskkonnas ning iPodcastina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles