Politsei sai pikal nädalavahetusel väljakutseid nii noaga ähvardamisele kui purjus elukaaslaste kaklusele

Tartu Postimees
Copy
Illustreeriv foto vägivallast.
Illustreeriv foto vägivallast. Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Aastavahetusele järgnenud pikk nädalavahetus tõi politseile vägivallatsejate tõttu mitu väljakutset.

1. jaanuari varahommikul puhkes Tartus Kesk kaares alkoholi tarvitanud elukaaslaste vahel tüli, mis päädis rüselusega. Mõlemad tülitsejad said kähmluses viga ning meedikud andsid neile esmaabi, misjärel toimetati elukaaslased asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Sama päeva õhtupoolikul sai politsei väljakutse Nurme tänavale, kus ühe maja korteris oli 56-aastane alkoholi tarvitanud mees löönud elukaaslast. Naine sai konfliktis viga ning pöördus esmaabiks traumapunkti. Lööja toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Aasta esimesel päeval lõi 45-aastane mees Kullerkupu tänava eramus endale tuttavat naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ja juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Samal päeval märkasid politseinikud Elva vallas Puhja alevikus eramu ees riielnud seltskonda. Lähemal uurimisel ilmnes, et seltskonna liige, 43-aastane mees oli teisi noaga ähvardanud. Keegi õnneks viga ei saanud. Politsei pidas joobes ja agressiivse mehe kinni ning toimetas ta arestikambrisse esmalt kainenema.

Ööl vastu laupäeva sai politsei väljakutse Tartus Lossi tänavale, kus oli löödud 19-aastast meest, viimane toimetati esmaabiks traumapunkti. Juhtunu üksikasju ning lööjat selgitab politsei kriminaalmenetluses.

2. jaanuari varahommikul ründas Tartus Ropka tänaval 53-aastane mees naabreid, kes olid korduvalt palunud tal nende häirimine lõpetada ning valjult mängiv muusika vaiksemaks keerata. Konflikti käigus viga saanud noormees pöördus esmaabiks traumapunkti ning seejärel asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles