Julia Beljajeva (vasakul) ja Erika Kirpu kuuluvad mõlemad Eesti epeenaiskonda, kelle jaoks käesolev aasta on jätnud lahtiseks olümpiale pääsemise. Seni, kuni otsust pole, teevad mõlemad kõvasti trenni, üks Eestis, teine Itaalias.
Julia Beljajeva (vasakul) ja Erika Kirpu kuuluvad mõlemad Eesti epeenaiskonda, kelle jaoks käesolev aasta on jätnud lahtiseks olümpiale pääsemise. Seni, kuni otsust pole, teevad mõlemad kõvasti trenni, üks Eestis, teine Itaalias. Foto: Tairo Lutter/kollaaž

Aasta 2020 on jõudnud lõpusirgele ning aasta viimasel kuul on Tartu Postimehe spordikülg kord nädalas võtnud fookusse tänavuse spordiaasta valud, rõõmud ja õppetunnid. Rubriigi viimases loos vaatavad aastale tagasi kaks Eesti tippvehklejat, maailmameistrid Julia Beljajeva ja Erika Kirpu, kes pürgivad edasi Tokyo olümpiamängude poole. Neist esimene, Julia Beljajeva lõpetas aasta tagasi oma hooaja edukalt, 2019. aasta detsembris tunnustati teda Tartu aasta naissportlase tiitliga.

Kui Julia Beljajeva 2019. aasta lõpus Tartu aasta naissportlaseks valiti, oli tal selja taha jäänud edukas hooaeg. 2020. aastat iseloomustas kahekordne maailmameister raskena.

12 kuud pingeid

Kommentaarid
Copy