Politsei palub aastavahetusel kesklinna mitte koguneda (3)

Lisete Reineberg
, ajakirjanik
Copy
Aasta tagasi kogunes rahvahulk südalinna, et külg külje kõrval uus aasta vastu võtta, tänavu sellist käitumist ei soosita.
Aasta tagasi kogunes rahvahulk südalinna, et külg külje kõrval uus aasta vastu võtta, tänavu sellist käitumist ei soosita. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Aastavahetusel koguneb Tartu kesklinna tavaliselt tuhandeid inimesi, et üheskoos vana aasta ära saata ja nautida kesköist ilutulestikku. Tänavu otsustas linn tulevärgi koroonaolukorra tõttu ära jätta, politsei paneb rahvale südamele mitte kesklinna koguneda ja veeta aastavahetus kodus.

Tartu linna kultuuriosakonna peaspetsialist Lennart Puksa märkis, et aastavahetusel on politsei väljas suuremate jõududega ja hajutab kogunevaid inimesi, kui seda vaja on. Patrullid on nii kesklinnas kui ka mujal, lisaks liigub aastavahetusel kesklinnas kaks korda rohkem turvamehi kui tavapärasel nädalavahetusel. Kuna linn tänavu ilutulestikku ei korralda, kedagi tema sõnul siiski minema ei saadeta, sest üritustele ette nähtud publikupiirangud ei kehti.

Lisatöö politseile

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles