Politsei palub valvekaamerate omanikelt abi ülikooli peahoone süütaja tuvastamisel (1)

Tartu Postimees
Copy
Säärane pilt avanes Tartu ülikooli peahoone kabinetis number 136 eile hommikul. Tules said kannatada kardinad, aknalaud ja laud.
Säärane pilt avanes Tartu ülikooli peahoone kabinetis number 136 eile hommikul. Tules said kannatada kardinad, aknalaud ja laud. Foto: Erakogu

Politsei viib läbi kriminaalmenetluse selgitamaks Tartus 22. detsembri hommikul aset leidnud süütamiste tagamaid, kus muu hulgas põles Tartu ülikooli peahoone, kaks kuuri ja veranda. Menetlustoimingute läbiviimise kõrval palub politsei abi ka linnaelanikelt.

«Kriminaalpolitseinikud tegelevad aktiivselt tõendite kogumisega, et süütamiste tagamaad ja kahtlusalune kindlaks teha. Kui kellelgi on ülikooli lähistel ja Struve tänaval, aga ka Tammelinnas Elva ja Variku linnaosas Kirsi tänaval või nende ümbruskonnas valvekaameraid, mille salvestusi veel politseiga ei ole jagatud, palutakse sellest kindlasti teada anda. Kui keegi märkas 22. detsembri varahommikul neis piirkondades kahtlast liikumist või tegevust, palutakse ka sellest politseile kindlasti teada anda,» ütles Tartu politseijaoskonna politseikapten Tauno Pärli.

Kui kellelgi on neis piirkondades valvekaameraid või omavad nad muud abistavat infot, palutakse sellest teatada meiliaadressil tauno.parli@politsei.ee või telefonil 53307139.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles