Käib tööde vastuvõtt Tartu kunstioksjonile

Tartu Postimees
Copy
Selle aasta Tartu kunstioksjoni väljapanek kunstimaja monumentaalgaleriis.
Selle aasta Tartu kunstioksjoni väljapanek kunstimaja monumentaalgaleriis. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

11. jaanuarini saab esitada töid teist korda peetavale Tartu kunstioksjonile. See leiab aset järgmise aasta 25. märtsil Tartu kunstimajas.

Kõik kunstnikud võivad oksjonile esitada kuni kaks teost. Osalema on oodatud professionaalsed kunstnikud üle Eesti. Esitatud teostest valib žürii välja 50 tööd, mis pääsevad näitusele, kataloogi ja oksjonile. Kunstnikud peavad väljavalitud teosed viima Vanemuise 26 asuvasse Tartu kunstimajja 1. veebruariks.

Oksjonile valitud töödega saab tutvuda 26. veebruaril kunstimaja monumentaalgaleriis avataval näitusel ja oksjoni kodulehel. Oksjon toimub26. märtsil kell 17 kunstimajas ja kontaktivabalt internetis.

Tegemist on teise Tartu kunstioksjoniga ning seda organiseerib Tartu kunstnike liit koos galeriiga Art & Tonic. Tänavune oksjon lükkus algul küll koroonakriisi tõttu edasi, kuid toimus lõpuks siiski edukalt 29. mail nii füüsiliselt galeriis kui ka virtuaalselt Zoomi keskkonnas. Müügiks läks suurem osa teoseid ning esimese hinnarekordi tegi Peeter Alliku maal «Püha perekond».

Töid saab esitada 11. jaanuarini, täites registreerimisvormi siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles