Kuidas pakkida kilpkonna?

Aet Rebane
, ajakirjanik
Copy
Kaubamaja kingipakkijatel Karin Milleril (vasakul) ja Marika Helemäel on koroonaaja tõttu küll vähem tööd, kuid kinkideta see aasta ei möödu ning kingipakkijad lasevad nobedatel näppudel käia.
Kaubamaja kingipakkijatel Karin Milleril (vasakul) ja Marika Helemäel on koroonaaja tõttu küll vähem tööd, kuid kinkideta see aasta ei möödu ning kingipakkijad lasevad nobedatel näppudel käia. Foto: Kristjan Teedema

Vaja läheb vaid karpi, kilpkonna ja ettevõtlikkust. Karpi tuleb teha õhuaugud ja panna kilpkonn sinna sisse. Siis tuleb karp pakkida paberisse või kortskilesse. Viimane on eriti hea siis, kui karp on ebatavalise kujuga ja kortskile jääb igatahes šikim. Õhuaugud tuleb teha ka kilesse.

Lihtsam on muidugi viia pakk kohe asjatundjate kätte. Tartus on ilmselt vähe neid, kes kordagi poleks lasknud kingitust pakkida kaubamajas Marika Helemäel või Karin Milleril. Nemad on pakkinud nii kilpkonna kui ka puuris lindu, viimase puhul sai puur lihtsalt roseti.

Ilusasse paberisse on saanud ka telliskivi ning Helemäel ja Milleril on tulnud kliendi kodus käia pakkimas väga suuri televiisoreid, mis kaubamaja letile poleks mahtunud. Pakitud on trimmereid ning ka õpikutele pabereid ümber pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles