Tartu otsib 27 miljoni euroga tänavate aastaringset hooldajat

Tartu Postimees
Copy
Tänavapuhastus Tähe tänaval.
Tänavapuhastus Tähe tänaval. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tartu linnavalitsus kuulutas välja riigihanke linna tänavate aastaringse hooldaja leidmiseks. Hanke eeldatav maksumus on 27 miljonit eurot.

Hankelepingu objekt on aastaringne tänavate, kõnniteede, jalgrattateede, bussipeatuste, parklate ja muude teerajatiste hoolduse tegemine ja seisundi järelevalve Tartu linnas 2021. aasta 1. novembrist kuni 2027. aasta 30. juunini, selgub hanke alusdokumentidest.

Riigihange on jaotatud kolmeks osaks: läänepiirkond, idapiirkond ja endise Tähtvere valla piirkond. Pakkumusi võib esitada ühe osa, mitme osa või kõigi osade kohta.

Töövõtja kohustuste hulka kuuluvad muu hulgas kõnni- ja jalgrattateedel, aga ka liikluskorraldusvahendite ümbruses, piirete all ja postide ümbruses puhtuse tagamine ja nendelt taimkatte likvideerimine.

Samuti peab töövõtja tagama vähemalt üks kord ööpäeva jooksul bussipeatuste ootealade tänavakatte ning seal asuvate bussipaviljonide, pinkide, prügiurnide, piiretealuse pinna, liikluskorraldusvahendite ja postide ümbruse puhtuse ning nendelt taimkatte likvideerimise.

Lisaks kuulub töövõtja kohustuste juurde muu hulgas tänavate, kõnni- ja jalgrattateede survepesu ning tänavate puhastamine kogu asfaltkatte laiuses.

Pakkumusi saab esitada 18. jaanuari hommikuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles