Väikses Tammelinna majas käis politseioperatsioon (4)

Armas Riives
, reporter
Copy
Politseioperatsioon toimus rohelises majas.
Politseioperatsioon toimus rohelises majas. Foto: Erakogu

Täna kella 14 paiku peatus Tammelinnas Elva tänaval mitu eravärvides politseiautot, millest hüppas välja kümmekond tsiviilriietes politseinikku. Selgus, et tegemist oli ulatusliku politseioperatsiooniga.

Elva tänava elanik märkas täna ühtäkki paari meest enda aias liikumas. Lisaks nendele sisenes veel paar meest naaberkinnistu aeda. «Siis nägin aknast, et minu aiast hüppasid mehed üle ja sisenesid naaberkrundil olevasse majja, käis suur kolin ja lärm, midagi kukkus,» kirjeldas Elva tänava elanik nähtut ja kuuldut.

«Kui läksin vaatama, miks meie aiast võõrad mehed läbi käivad ja üle aia naabrite juurde hüppavad, soovitati mul tungivalt tuppa minna,» oli ta imestunud.

Pealtnägija hinnangul oli naabri maja hoovil kokku kümmekond erariietes politseinikku ja maja ees nägi ta nelja eravärvides politseiautot. «Ilmselt toimus politseihaarang ja suurem läbiotsimine,» arvas ta.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja ütles Tartu Postimehele, et politseinikud teostasid majas ühe kriminaalasja raames menetlustoiminguid. «Kuna töö on veel pooleli, siis praegu ei ole lähemalt võimalik üksikasju kommenteerida,» ütles politsei pressiesindaja Kerly Virk.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles