Keskerakond ei kiirusta kinnitama loobumist volikogu maratonistungist

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Tartu linnavalitsuse ja Tartu volikogu Keskerakonna fraktsiooni kohtumine raekoja saalis läinud nädalal, teemaks oli uus linnaeelarve. Pildil linnasekretär Jüri Mölder, Tartu linnapea Urmas Klaas, abilinnapea Gea Kangilaski, volikogu rahanduskomisjoni esimees Toomas Kapp ning keskerakondlased Artjom Suvorov, Jaan Toots ja Vladimir Šokman.
Tartu linnavalitsuse ja Tartu volikogu Keskerakonna fraktsiooni kohtumine raekoja saalis läinud nädalal, teemaks oli uus linnaeelarve. Pildil linnasekretär Jüri Mölder, Tartu linnapea Urmas Klaas, abilinnapea Gea Kangilaski, volikogu rahanduskomisjoni esimees Toomas Kapp ning keskerakondlased Artjom Suvorov, Jaan Toots ja Vladimir Šokman. Foto: Margus Ansu

Tartu volikogu arutelu uue linnaeelarve üle sel neljapäeval saadab opositsioonilise Keskerakonna ähvardus asuda istungit venitama nõudmisega lasta läbi hääletada kõik 449 tehtud ettepanekut. Pingete maha võtmiseks oli läinud nädalal koalitsiooni ja Keskerakonna esindajate kohtumine, kus jäi kõlama pakkumine, et sadade ettepanekute hulgast valitaks välja kõige olulisemad.

Keskerakond oma lühikese nimekirja ka tegi ja linnavalitsus omakorda leidis võimaliku olevat toetada kolme ettepanekut.

Tartu rahanduse abilinnapea Gea Kangilaski (SDE) ütles, et linnavalitsus tuli vastu ettepanekule eraldada Puškini kooli spordiväljaku tarvis 250 000 eurot. Oluline oli seejuures, et selle projekteerimiseks tuleb ka 15 000 eurot nn katuseraha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles