Saara Nüganeni tehtud püstolroll päästis panga röövimise jandi

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Saara Nüganen läks pangatöötaja Ruth Monaghani osas lavale, käes tekstiraamat.
Saara Nüganen läks pangatöötaja Ruth Monaghani osas lavale, käes tekstiraamat. Foto: Vanemuine

Detsembri esimese «Pangaröövi» publik sai Vanemuises aimu näitleja Saara Nüganeni südikusest, heast keskendumisvõimest ja koomikuandest. Ta läks lavale ootamatult, vaid tunnise ettevalmistusega, et kehastada Minneapolise panga telleri ja sekretäri ning ühtlasi sama linna taskuvarga ema. Püstolrolli vajaduse põhjustas koroonaproovi vastust oodanud Merle Jäägeri kõrvalejäämine etendusest.

Detsembri esimese «Pangaröövi» publik sai Vanemuises aimu näitleja Saara Nüganeni südikusest, heast keskendumisvõimest ja koomikuandest. Ta läks lavale ootamatult, vaid tunnise ettevalmistusega, et kehastada Minneapolise panga telleri ja sekretäri ning ühtlasi sama linna taskuvarga ema. Püstolrolli vajaduse põhjustas koroonatesti vastust oodanud Merle Jäägeri kõrvalejäämine etendusest.

Merle Jääger oli tulnud etenduse eelsel päeval maalt kerge nohu, köha ja kehatemperatuuriga 37,5 kraadi. Kuigi ta kellegagi maal kokku ei olnud puutunud, tegi ta läbi koroonatesti ja asus närviliselt ootama vastust. Selle saabumine venis üle 24 tunni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles