Englase vabavõitlejad krooniti Eesti parimaks

Lenel Karu
Copy
Tartu Kalev-Englase vabavõitlejad tõid Tartusse Eesti parima spordiklubi tiitli. Vasakult: Robin Variku, Taisto Teivil Kängsepp, treener Ott Tõnissaar, Roman Kurm, Ron-Andro Selter, treener Sten Saaremäe, Gregor Veltbach ja Rene Lai.
Tartu Kalev-Englase vabavõitlejad tõid Tartusse Eesti parima spordiklubi tiitli. Vasakult: Robin Variku, Taisto Teivil Kängsepp, treener Ott Tõnissaar, Roman Kurm, Ron-Andro Selter, treener Sten Saaremäe, Gregor Veltbach ja Rene Lai. Foto: Ott Tõnissaar

Nädalavahetusel Tallinnas peetud sportliku vabavõitluse Eesti meistrivõistlustelt tõid Englase vabavõitlejad esimest korda Tartusse Eesti parima spordiklubi tiitli. Kümneliikmeline võistkond teenis viis meistritiitlit, kaks hõbemedalit ja ühe pronksi.

Englase spordiklubi treener Ott Tõnissaar ütles, et võitmiseks nähti pikalt vaeva. «See oli tugeva ja sihikindla töö vili, aga mis puudutab konkreetselt klubipunktide kogumist, siis loomulikult oli seal ka omajagu õnne,» selgitas ta.

Kõige tugevamaid lahinguid pidasid sel korral Roman Kurm (teenis kaks võitu) ja Ron-Andro Selter (samuti kaks võitu). Mõlemad krooniti ka Eesti meistriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles