Tartlased sõudsid end medalitele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neidude A-klassis saavutas kolmanda koha  Marliis Reinkort (sinises) TÜ ASKist.
Neidude A-klassis saavutas kolmanda koha Marliis Reinkort (sinises) TÜ ASKist. Foto: Allikas: TÜ ASK

Tallinnas toimus laupäeval sõudmise sisehooaja tähtsaim võistlus Alfa 2012, kus esinesid suurepäraselt ka Tartu sportlased.

Kuldsed medalid riputati kaela Sille Vaiksaarele (SAK Tartu) naiste kergekaalus, Eerik Särele (TÜ ASK) meeste vabaklassis ja Jaanus Jaegerile (TÜ ASK) meeste kergekaalus. Mihkel Pari (TÜ ASK) oli meeste kergekaalus kolmas.

Neidude A-klassis parandas eelsõidus 12. aega näidanud Marliis Reinkort (TÜ ASK) oluliselt aega ning saavutas finaalis kolmanda koha. Tüdrukute B-klassis oli Hanna-Lotta Otstavel (SAK Tartu) neljas ja Sven Erik Kalberg (SAK Tartu) poiste B-klassis seitsmes.

Omavahel võistlesid ka põhikoolide ja gümnaasiumide neiude ning noormeeste neljaliikmelised võistkonnad. Koolide üldarvestuses oli Miina Härma Gümnaasium Tallinna Reaalkooli ja Jüri Gümnaasiumi järel kolmas. MHG õpilased olid põhikooli tüdrukute seas teised. Kuni 9. klassi poiste hulgas saavutasid teise koha Tartu Raatuse Gümnaasiumi õpilased.

Kuni 12. klassi neidude arvestuses võitsid esikoha Tartu Jaan Poska Gümnaasiumi neiud, Raatuse gümnasistid olid neljandad. Gümnaasiumi noormeeste arvestuses said teise koha MHG poisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles