Elva poiss noorteolümpial seitsmes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Eesti Oümpiakomitee

Kahevõistleja Kristjan Ilves saavutas Austrias Innsbruckis toimunud esimesel noorte taliolümpial individuaalvõistlusel seitsmenda koha. Ilves oli 73-meetrise hüppega enne 10 kilomeetrisele murdmaadistantsile minekut kaheksandal kohal, kuid tõusis päeva kuuenda ajaga koha võrra üles.

Suusahüppaja Rauno Loit saavutas 13. koha. Tema mõlemad hüpped olid 65,5-meetri pikkused ning ta kogus kokku 207 punkti.

Iluuisutaja Sindra Kriisa esitas lühikava 33,43 punktile ning platseerus seejärel 13. kohale. Vabakavaga kokku kogus ta 92,43 punkti ning lõpetas võistluse 15. kohaga. Võistluse võitis 173,10 punktiga venelanna Elizaveta Tuktamiševa, kellega Sindra enne noorteolümpiat koos harjutas.

Triin Tobi tegi parima tulemuse slaalomis, mille lõpetas 14. kohaga. Suurslaalomis saavutas ta 27. koha. Varasemad sõidud ei olnud kahjuks edukad, sest Alpi kahevõitluse ta katkestas ja Super G-l kukkus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles