Detsembri lõpuni oodatakse lugusid Tartu ja Tartumaa avastamata pärlitest

Tartu Postimees
Copy
Täbivere lähistel asuv Koogi mõis (saksa keeles Charlottenhof).
Täbivere lähistel asuv Koogi mõis (saksa keeles Charlottenhof). Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Lugude ja nendega seotud emotsioonide roll on turismivaldkonnas väga oluline. Sellest inspireerituna soovib Visit Tartu koguda kokku seni kirjapanemata lood Tartu linna ja maakonna huvitavatest paikadest.

Tartus ja Tartumaal on palju erilisi kohti, mis on tuttavad nii kohalikele kui külalistele kaugemalt. Teisalt leidub rohkelt avastamata pärle, millel on olnud võimalus rõõmustada vaid väheseid. 

Et anda neile kohtadele väärtust juurde ning et neist kuuleksid ka teised, ootab Visit Tartu detsembri lõpuni lugusid Tartu ja Tartumaa avastamata pärlitest, kuid ka tuntud paikadest, mille laiemale üldsusele teadmata eriline lugu ootab jagamist.

Oodatud on näiteks huvitavad legendid Tartu ja Tartumaa erilistest paikadest, nende kohtade nime saamisest või hoopis teistele veel teadmata fakt mõne ajaloolise maja või asutuse kohta. Loo esitamise tähtaeg on 31. detsember.

Silmapaistvamate lugude autoreid premeeritakse jaanuaris piirkonna meenetega ning kõnekamad lood avaldatakse uue aasta alguses Visit Tartu kodulehel.

Täpsema info leiad SIIT:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles