Koroona lükkab sTARTUp Day suve lõppu

Armas Riives
, reporter
Copy
Ärifestival sTARTUp Day 2019 vältis Tartu ülikooli spordihoones kaks päeva.
Ärifestival sTARTUp Day 2019 vältis Tartu ülikooli spordihoones kaks päeva. Foto: Kristjan Teedema

Jaanuaris toimuma pidanud ärifestival sTARTUp Day lükkub koroonapiirangute tõttu suve lõppu. Viies ärifestival toimub 25.–27. augustil.

sTARTUp Day peakorraldaja Marili Vihmann selgitas, et ärifestivali korraldamisel on eesmärk säilitada selle atmosfääri, mis on aastate jooksul kujunenud ürituse üheks suurimaks väärtuseks. Siiski praeguste koroonapiirangute tingimuses pole võimalik selliselt festivali korraldada. 

«Siiani olime korraldanud hübriidüritust lootuses, et piirangud ei muutu rangemaks ja viirus taganeb,» lausus Vihmann. «Uued piirangud ei võimalda meil enam korraldada füüsilist üritust sellises mahus, mida viies juubeliaasta väärib. Prognoose jälgides ei ole ka näha, et olukord lähitulevikus paremaks muutuks.»

Seetõttu toimub festival 25.–27. augustil. Vihmann avaldas lootust, et suvine üritus pakub rohkem võimalusi, kuid püsima jääb ka online-pool. «Hübriidüritused on uus trend, mistõttu toimuvad tulevikus paljud üritused nii füüsiliselt kui ka online'is,» ütles Vihmann.

Ta lisas, et neil tuleb arvestada, et ka augustis võivad piirangud mingil määral kehtida, kuid juba võimalus korraldada üritust osaliselt välitingimustes annab vabadust juurde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles